Dear visitor, you are viewing an archived website. Please find our main website at www.burma-center.org.

Dobrý den, navštívili jste na archivovanou část našeho webu. Naše hlavní stránky najdete na www.burma-center.org.

Zápisky z Indie – Jan Novák

Blog v rámci projektu Barmského centra Praha

O blogu

without comments

Tento blog vznikl v rámci projektu Indická základna pro transformaci Barmy realizovaný organizací Barmské centrum Praha, o.p.s (Burma Center Prague, o.p.s.). Pokrývá období mezi 19. a 28. září 2010. V tomto čase budou totiž tři čeští novináři trávit 10 dní v Indii, kde mají úzce spolupracovat s barmskými exilovými médiemi za účelem vzájemného sdílení a přenosu zkušeností. Na tomto místě vám chceme zprostředkovat jejich denní činnost a zážitky, které budou popisovat svými vlastními slovy. Představení novinářů uvádíme níže. Máte-li jakékoli dotazy k tématu, prosíme kontaktujte nás zde.

O autorovi: Jan Novák

Narodil se srpnu roku 1980. Posledních téměř pět let pracuje jako zahraniční redaktor TV PRIMA. Předtím působil na stejné pozici v týdeníku Týden. Během vysokoškolských studií přispíval do deníků MF Dnes, Lidové noviny nebo časopisu Koktejl. Dosud má za sebou soukromé i pracovní cesty do Afriky – Zimbabwe, Sudanu, Keni, Nigerie, Tanzanie,  Gambie a dalších zemí. V Sudanu například pobýval delší dobu pracovně, přímo v terénu, jako koordinátor logistické podpory průmyslové výstavby. V rámci JV Asie procestoval Thajsko, Vietnam, Kambodžu nebo Filipíny. Jan Novák je ženatý, zatím bezdětný.


Logo of Transition Promotion ProgramProjekt je podpořen z prostředků Ministerstva zahraničních věcí ČR v rámci Programu Transformační spolupráce ČR.

Dozvěďte se více o projektu

Written by Jan Novák

September 13th, 2010 at 10:18 am

Posted in

css.php