O blogu

Tento blog vznikl v rámci projektu Indická základna pro transformaci Barmy realizovaný organizací Barmské centrum Praha, o.p.s (Burma Center Prague, o.p.s.). Pokrývá období mezi 19. a 28. září 2010. V tomto čase budou totiž tři čeští novináři trávit 10 dní v Indii, kde mají úzce spolupracovat s barmskými exilovými médiemi za účelem vzájemného sdílení a přenosu zkušeností. Na tomto místě vám chceme zprostředkovat jejich denní činnost a zážitky, které budou popisovat svými vlastními slovy. Představení novinářů uvádíme níže. Máte-li jakékoli dotazy k tématu, prosíme kontaktujte nás zde.

O autorovi: Martin Vlnas

Vystudoval politologii, sociologii a mediální studia na FSS MU v Brně. Na univerzitě Sungkyunkwan v jihokorejském Soulu se rok zabýval východoasijskou kulturou a sociálním systémem. Během studia publikoval reportážní texty v periodikách Reflex, Respekt, Týden, Dnes…) a působil v PR oddělení Ekonomické komory České republiky v Jižní Koreji, svou profesní kariéru však odstartoval jako portýr. Od března 2008 pravidelně přispíval do Finančního magazínu, kam v září 2009 nastoupil jako editor. V lednu 2010 se stal jeho šéfredaktorem.

Logo of Transition Promotion ProgramProjekt je podpořen z prostředků Ministerstva zahraničních věcí ČR v rámci Programu Transformační spolupráce ČR.

Dozvěďte se více o projektu