Dear visitor, you are viewing an archived website. Please find our main website at www.burma-center.org.

Dobrý den, navštívili jste na archivovanou část našeho webu. Naše hlavní stránky najdete na www.burma-center.org.

Průzkum projektu: závěrečná zpráva

Tato výzkumná zpráva vznikla v rámci projektu „Barma vzdálená i blízká“, který byl pořádán Barmským centrem Praha (BCP) v období července 2009 až června 2010. Projekt byl zaměřen především na skupinu barmských uprchlíků, kteří byli v rámci vládního programu ČR přesídleni do několika našich obcí. Jeho cílem bylo usnadnění jejich integrace do české společnosti a také zvýšení obecného povědomí o Barmě a situaci v ní.

Jako hodnotící nástroj tohoto projektu byl zvolen orientační průzkum veřejného mínění Čechů na začátku (tedy na podzim 2009) a na konci projektu (jaro 2010). V rámci první vlny sběru vznikla průběžná zpráva zaměřená především na popis stavu postojů a vědomostí, zatímco závěrečná zpráva obsahuje vedle popisné části také část porovnávací. V té se budeme věnovat změnám mezi jednotlivými sběry dat.

Autoři studie: Tereza Blahoutová, Martina Haltufová
Fakulta sociálních studií, Masarykova Univerzita, Brno

viz rovněž: průběžná zpráva

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

 
css.php